Назвали найеротичніші фільми за всю історію Голлівуду: ТОП-13

1
-1
Назвали найеротичніші фільми за всю історію Голлівуду: ТОП-13
Еротичні фільми завжди мали шалену популярність серед кіноманів, адже головні герої часто втілюють те, що люди у звичайному житті не наважуються реалізувати. Які ж 13 фільмів глядачі назвали найсексуальнішими у всій історії кіно – дізнавайтесь у добірці.

Рейтинг склала платформа OnBuy, інформує таблоїд The Sun.

Серед користувачів мережі провели анонімне голосування, запропонувавши оцінити найвідоміші фільми з еротичними сценами за всю історію Голлівуду. Окрім цього, у формуванні списку врахували і гугл-запити кіноманів, відтак рейтинг фактично сформували самі глядачі.

Які ж спекотні стрічки назвали найсексуальнішими в історії кіно?

1. "Основний інстинкт"
Рік виходу – 1992
Рейтинг IMDb – 7,0

Фільм вже роками очолює рейтинги найсексуальніших стрічок, а все завдяки відвертим сценам та неперевершеній грі Шерон Стоун.

За сюжетом, детектив Нік Керрен береться розслідувати жорстоке вбивство, яке в деталях описане у книзі сексуальної письменниці Кетрін Тремелл. Під час знайомства з підозрюваною поліцейський зачаровується красою білявки та потрапляє у її тенета. Тому на глядачів чекають не тільки еротичні кадри, але й напружена детективна лінія.



2. "50 відтінків сірого"
Рік виходу – 2015
Рейтинг IMDb – 4,1

Фільм є екранізацією еротичного бестселера "50 відтінків сірого". Трилогія розповідає про дівчину Анастейшу Стіл, яка випадково знайомиться з багатієм Крістіаном Греєм. Та простий роман одразу ускладнюється, адже бізнесмен практикує кабальні стосунки, домінуючи у ліжку над своєю партнеркою.



3. "Життя Адель"
Рік виходу – 2013
Рейтинг IMDb – 7,7

Адель одного дня зустрічає загадкову дівчину із синім волоссям. Під враженнями вона також хоче не боятись експериментів та піддатись своїм почуттям. І це аж ніяк не схвалюють батьки, адже Адель не тільки хоче змінити зовнішність, але й сексуальні вподобання.




До Топ-13 насексуальніших фільмів також увійшли:

"Із широко заплющеними очима" (1999)

"Жорстокі ігри"(1999)

"Пов'язана" (2015)

"Краса по-американськи" (1999)

"Секретарка" (2002)

"Секс по дружбі" (2011)

"Більше, ніж секс" (2011)

"Непристойна пропозиція" (1993)

"Скандальний щоденник" (2006)

"Вікі Крістіна Барселона" (2008)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що з 2015року хвалений Голлівуд не зняв жодного еротичного фільму вартого уваги?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні