--> У Лондоні виявили новий штам коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Лондоні виявили новий штам коронавірусу

0
-11
У Лондоні виявили новий штам коронавірусу
У Лондоні через виявлення нового штаму коронавірусу з 16 грудня запровадять обмеження третього рівня — максимальні.

Інформує Бабель.

Про це повідомив міністр охорони здоровʼя Великої Британії Метт Хенкок.

«Виявлено новий варіант коронавірусу, який може бути повʼязаний із більш швидким поширенням на півдні Англії», — розповів він, наголосивши, що наразі немає підтверджень, що новий штам викликає більш важку форму захворювання.

За словами Хенкока, максимальний рівень обмежень також введуть у Південному і Західному Ессексі та на півдні Хартфордширу.

Він передбачає припинення роботи всіх ресторанів, кафе і барів, дозволяється тільки доставка або отримання замовлень навинос.

Окрім цього, забороняються зустрічі людей у приміщеннях (виняток — члени родини, які разом живуть), на відкритому повітрі можна збиратися лише вшістьох. Людям не рекомендується подорожувати в райони третього рівня і назад.

Також під забороною відвідання уболівальниками заходів на стадіонах, робота таких розважальних закладів, як боулінг і кінотеатри.

Водночас магазини, тренажерні зали і перукарні можуть працювати.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні