У Львові дівчинка загинула під час селфі на залізниці

0
0
У Львові дівчинка загинула під час селфі на залізниці
Дівчинка вирішила зробити селфі на товарному вагоні і при цьому торкнулася лінії електропередач.

У ніч на понеділок машиніст електровоза на станції Підзамче у Львові наткнувся на тіло мертвої жінки з опіками. Про це 14 грудня повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Близько 1:35 в місті Львові на станції Підзамче, що практично в центрі міста, машиніст резервного електровоза ВЛ80Т поїзда №4202 виявив між шляхами 8 і 10 тіло жінки з опіками, - йдеться в повідомленні.

Попередня причина смерті - ураження електричним струмом. На місце події викликали поліцію і швидку допомогу.

Як встановили правоохоронці, загибла - це 15-річна львів'янка. Про її зникнення напередодні в поліцію повідомили батьки. За їх словами, дівчинка пішла з дому 13 грудня і не повернулася.

Попередньо встановлено, що вона загинула під час того, як робила селфі на товарному вагоні і торкнулася лінії електропередач.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою нещасний випадок (ч.1 ст.115 КК України).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні