15-річна дівчинка розбилась на смерть: у Рівному з недобудови впала дитина. ФОТО

1
-6
15-річна дівчинка розбилась на смерть: у Рівному з недобудови впала дитина. ФОТО
13 грудня у Рівному внаслідок падіння з недобудови загинула дитина. Про це повідомляє телеканал UA:Рівне, пишуть Рівненські Новини.

Відомо, що трагедія сталася на вулиці Пластовій на недобудові РДГУ.
Смерть 15-річної дівчини медики зафіксували на місці події, а поліцейські наразі встановлюють усі обставини. Деталі - згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
15 років, це вже доросла дитина. В Узбекистані, Таджикистані, Киргистані, Афганістані, Туркменістані, Пакистані, Індії, Непалі, Казахстані в 15 років дівчата виходять заміж та народжують вже дітей. Треба у батьків загиблої дитини, якщо вони у неї є, запитати, що робила їх юна особа на поверхах недобудованого будинку та ще й взимку, коли там протяги і холодно. Чого лазити по цеглі, цементі, скакати з поверху на нижній поверх, з ким скакати де можна легко покалічитись або ...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні