--> Як стильно носити джинси взимку? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як стильно носити джинси взимку?

1
8
Як стильно носити джинси взимку?
Джинси - це ідеальний вибір не тільки для повсякденності, але і для вечірніх образів.

Вони завжди будуть ключовим елементом, за допомогою якого можна "створити" неповторний образ, пише Tserial.

В багатьох образах є спільний знаменник – джинси. Необов'язково поєднувати багато предметів, щоб виглядати модно. Достатньо всього двох. Вибирайте класичні сині джинси прямого силуету і поєднуйте їх з цікавим топом. Робіть ставку на яскраві кольори для особливого контрасту, який призводить до гармонійного образу. Завершіть образ черевиками на масивній підошві, щоб створити повсякденний образ на весь день.

Білий колір останнім часом ідеально підходить для осінньо-зимового сезону. Щоб створити яскравий образ, який буде супроводжувати вас з ранку до вечора, виберіть білий денім і поєднуйте його з верхом з гламурними деталями, такими як паєтки. Щоб ваша фігура виглядала стрункішою, додайте білі ботильйони.

Джинси в поєднанні з кардиганом допоможуть вам добитись гарного результату. Віддайте перевагу кардигану з принтом, один з його відтінків, повинен бути в колір ваших джинсів.

Також є комбінації в стилі "денім + денім". Один з улюблених наборів модниць подарує нам то оновлення, яке ми шукаємо. Виберіть джинси із завищеною талією і джинсову сорочку.

Вільні і широкі силуети необхідні в найближчі місяці. Фактично, це одна з найбільших тенденцій в цьому сезоні. Так що, якщо ви хочете слідувати правилам вуличного стилю, купіть широкі джинси. Додайте об'ємний блейзер.

Багато жінок засновують свій стиль на повсякденній естетиці. Але це не означає, що не можна при цьому виглядати розкішно. Вибирайте прямі джинси і поєднуйте їх з білою сорочкою на ґудзиках. Додайте високі підбори ексцентричного відтінку і шкіряну куртку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оо "штани-кльош" вертаються, щось нове-давно забуте старе.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні