--> Волинську єпархію тепер можна читати у Телеграмі, Вайбері та ВотсАпп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинську єпархію тепер можна читати у Телеграмі, Вайбері та ВотсАпп

4
-4
Волинську єпархію тепер можна читати у Телеграмі, Вайбері та ВотсАпп
Інформаційно-видавничий центр єпархії відкрив сторінки «Православ’я Волині» відразу в трьох популярних месенджерах: Viber, Telegram, WhatsApp.



З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла відтепер новини, анонси, фото, відео, аудіо, документи, статті та інші матеріали доступні всім користувачам цих нових засобів поширення інформації, – повідомили в пресслужбі єпархії.

Під’єднуються канали за такими посиланнями: вайбер (https://invite.viber.com/...), телеграм (https://t.me/pravoslaviavolyni), ватсап (https://chat.whatsapp.com/EXQsyO1o7rNEAAr4z79Oix).

21 червня 2004 р. тоді ще єпископ Михаїл створив пресслужбу єпархії. У 2009-му її було реорганізовано в інформаційно-видавничий центр – один із підрозділів управління єпархії. Його відділи: інформаційна служба, пресслужба, газета «Волинські єпархіальні відомості», сайт Pravoslaviavolyni.org.ua (+facebook.com/pravoslaviavolyni та youtube.com/pravoslaviavolyni), телестудія «Собор», радіостудія «Благо», видавничий відділ «Ключі» (+ бібліотека-книгарня).

Головою інформаційно-видавничого центру єпархії є протоієрей Віталій Собко, клірик луцького кафедрального собору Святої Трійці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а можна - не читати?
Відповісти
Перше фото немає ніякого відношення до СЦУ-ПЦУ. Це престольне свято в храмі Всіх святих землі Волинської УПЦ. https://spzh.news/ua/news/65904-tysyachi-verujushhih-proslavili-volynskih-svyatyh-v-kafedralynom-sobore-lucka
Відповісти
На титульну сторінку Михаїла в норковій рясі.
Відповісти
В якому такому храмі?
Какой какой матєрі?
Землі кацапської?
Пакі пакі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні