У продажі з'явився швидкий суп з алкоголем за 53 гривні

0
0
У продажі з'явився швидкий суп з алкоголем за 53 гривні
В Японії почали продавати швидкий суп в склянці Nihonshu no Dashiwari. У рекламі, яка пропонує новинку йдеться, що цей суп "ідеальний для зими, тому що його секретний інгредієнт - алкоголь".

Відповідно до опису, суп складається з саке і традиційного бульйону даси, співвідношення - один до трьох. Смак у Nihonshu no Dashiwari м'який і складний: в ньому є солодкі, солоні і терпкі ноти, пише Соцпортал.

Даси зроблений з ламінарії, скумбрії і соєвого соусу. При цьому у нього немає сильно вираженого рибного смаку. Цей бульйон часто використовують у приготуванні супів з локшиною удон і соба, а також - тушкованих страв з Оден, - йдеться в описі продукту.

Суп потрібно їсти гарячим, стакан можна розігріти в мікрохвильовці. При високій температурі алкоголь не спалиться. Навіть після нагрівання саке зберігає 4% вмісту алкоголю. Nihonshu no Dashiwari коштує 198 ієн (53 гривні).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні