Верховну Раду просять не паралізовувати роботу МОН

0
-2
Верховну Раду просять не паралізовувати роботу МОН
Наступного тижня у Раді анонсований розгляд кадрових питань Уряду. Зокрема, мають голосувати призначення міністром освіти Сергія Шкарлета, а міністром енергетики Юрія Бойка.

"Якщо парламент не зможе проголосувати за міністрів 15-18 грудня і буде прийняте рішення про роботу парламенту в режимі комітетів 12-22 січня, а не пленарні засідання (в умовах локдауну), то міністерства до лютого будуть без керівників і практично буде паралізована їх діяльність", - зазначив з цього приводу на своїй Facebook сторінці експерт з питань освіти Андрій Черних.

Зауважимо, що освітяни вже закликали КМУ та ВР підтримати кандидатуру Сергія Шкарлета (чинний в.о) на посаду міністра освіти, пише gazeta.ua.

Так, за словами голови Київської міської організації освіти і науки України Олександра Януця, пріоритети роботи Шкарлета відповідають очікуванням трудових колективів педагогів шкіл, ВНЗ та профспілки освітян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні