ВВС повідомляє про зникнення сотні учнів після нападу бойовиків

0
-4
ВВС повідомляє про зникнення сотні учнів після нападу бойовиків
Сотні учнів зникли безвісти після того, як бойовики здійснили напад на середню школу на північному заході Нігерії.

За словами очевидців, нападники приїхали на мотоциклах і почали стріляти в повітря, змушуючи людей втікати.

Жителі, які живуть поруч зі школою-інтернатом для хлопчиків в районі Канкара, розповіли BBC, що вони чули стрілянину приблизно о 23:00 (22:00 за Гринвічем) в п'ятницю і що атака тривала понад годину.

За словами офіційних осіб, співробітникам служби безпеки школи вдалося відбити напад до прибуття поліцейських.

У заяві поліції, опублікованому в суботу, говориться, що під час перестрілки деякі бойовики були змушені відступити. За їхніми словами, учні змогли перелізати через паркан школи і рятуватися втечею.

Близько 200 студентів, які втекли - і спочатку вважалися зниклими без вісти, - пізніше повернулися. Однак очевидці заявили, що бачили, як бойовики вели кількох студентів.

Президент Нігерії Мухаммаду Бухарі засудив напад і наказав школі провести повну перевірку учнів, щоб з'ясувати, скільки з них зникло. Батьків, які встигли забрати своїх дітей додому, також попросили повідомити про це шкільну адміністрацію.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні