--> П’ятірка найвідоміших акторок України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П’ятірка найвідоміших акторок України

0
-5
П’ятірка найвідоміших акторок України
Кожен з нас полюбляє ходити в кінотеатри або в своєму затишному будинку подивитися улюблений фільм. Важко не погодитися, що головне в цьому процесі компанія, яка поруч з тобою. Але набагато приємніше ще й дивитися кіно з видатними акторами.

Найвидатніші акторки та їх рейтинги

Серед визначних акторок України 2020 року виділяють найбільш успішних та талановитих:

  • Ольга Сумська;

  • Ольга Гришина;

  • Ірма Вітовська;

  • Дар’я Плахтій;

  • Ольга Лук’яненко.



Їх досягнення в сфері кінематографії вражають своїми масштабами. Щороку актриси дивують нас новими стрічками. Дізнатися, коли можна подивитися фільми або телепередачі з участю найвідоміших актрис можливо на сайті з програмою телепередач ТВ Мета.

Ольга Сумська

Неодноразово отримувала винагороду «Акторка року». Її акторська майстерність немов кришталь, с кожним роком все солідніше та досягає ідеальної відточеності рухів та слів.

Нагадаємо серіал «Кріпачка», в якому акторка зіграла роль Софії Косач. Ольга Сумська надає глядачам можливість разом з її героїнями переживати усі емоції: будь-то радість чи смута, внутрішні переживання чи сміх уголос.



Ольга Гришина

Основним досягненням 2020 року стала роль у кіно «Проти течії». Героїня акторки підкреслила важливість внутрішнього настрою при подоланні труднощів.

Більш романтичні та імпульсивні ролі акторка грає в театральних виставах. Що ще раз підкреслює її індивідуальність та талановитість.

Ірма Вітовська

Отримала винагороду «Найкраща акторська роль» у кіно «Мої думки тихі».
Різноплановість ролей підкреслює в акторці можливості до перевтілення.

Дар’я Плахтій

В 2020 році зіграла головну роль у серіалі «Карпатський рейнджер». В ролі Мирослави Смалій проявила такі емоції як відданість, рішучість та непередбачуваність.

Ольга Лук’яненко

Найбільш відома всім як виконавиця ролі Джульєтти в спектаклі «Ромео та Джульєтта». У вітчизняному кінематографі підкорює своєю відданістю. 2020 рік не став винятком, адже величезна кількість постанов та ролей змусили працювати без вихідних.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні