Загублену картину вартістю $350 тисяч знайшли на звалищі

0
-1
Загублену картину вартістю $350 тисяч знайшли на звалищі
Картина французького сюрреаліста Іва Тангі вартістю більш як третина мільйона доларів, забута бізнесменом в аеропорту Дюссельдорфа, була знайдена в сміттєвому контейнері.

Про це повідомила німецька поліція, передає AP.

Бізнесмен, особа якого не повідомляється, випадково залишив картину Тангі вартістю 280 тис. євро, упаковану в картон, на стійці реєстрації, коли 27 листопада сідав на рейс з Дюссельдорфа в Тель-Авів.

На той час, як він приземлився в Ізраїлі і зв'язався з поліцією Дюссельдорфа, картина зникла.

Представник поліції Андре Хартвіг заявив, що, незважаючи на безліч електронних листів з подробицями про картину розміром 40×60 см, її не вдалося знайти.

Тільки після того, як племінник бізнесмена приїхав в аеропорт із сусідньої Бельгії та поговорив з поліцією особисто, інспектор зміг відстежити шлях картини до сміттєвого бака для вторинної переробки паперу, який використовувала клінінгова компанія аеропорту.

«Це безперечно одна з наших найщасливіших історій в цьому році, - сказав Хартвіг. - Це була справжня детективна робота».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні