МОН запустило платформу для дистанційного навчання

0
-1
МОН запустило платформу для дистанційного навчання
Платформу для дистанційного та змішаного навчання "Всеукраїнська школа онлайн" презентувало Міністерство освіти та науки.

Платформа дає можливість навчатись за українською навчальною програмою всім, хто має бажання, незалежно від міста чи країни проживання, у тому числі дітям з тимчасово окупованих територій, повідомив тимчасово виконуючий обов'язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

"Завдячуючи тому, що всі учасники освітнього процесу мали підтримку під час дистанційного навчання, під час змішаного навчання, ми сьогодні і запустили "Всеукраїнську школу онлайн". Для дітей дуже важливо бути в постійному контакті з вчителем. І саме "Всеукраїнська школа онлайн", її можливості дають нам змогу такий контакт зробити більш уявним. Всеукраїнська школа онлайн стане додатковим стимулом, щоб ще більше дітей отримували можливість навчатися в Україні ", - повідомив Сергій Шкарлет.

Як зазначила голова громадської спілки "Освіторія" Зоя Литвин, платформа працює відсьогодні.

"Сьогодні ви вже можете бачити близько 200 перших уроків. І щотижня близько 100 уроків будуть довантажуватися на платформу. На сьогодні змонтовано 400, і вони поступово викладаються. Загалом їх планується близько 800", - розповіла вона.

За її словами, вже у січні на платформі з'явиться спеціальний функціонал для вчителів.

"Для вчителів буде можливість створити свій клас, запросити в нього учнів, відслідковувати прогрес кожного учня... Також для вчителів буде можливість завантажувати матеріали для проведення уроків, для самопідготовки", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні