Сайт знайомств для програмістів - лайкають код, а не фото

0
-1
Сайт знайомств для програмістів - лайкають код, а не фото
Вийшов сайт знайомств для програмістів VSinder. У додатку люди можуть контактувати один з одним, якщо в них буде взаємне співпадіння. Лайкати користувачів пропонують за уривками їх коду, а не фотографіями.

Про це пише Ain.ua.

Американський програміст Бен Авад запустив аналог Tinder. Сайт знайомств безкоштовний. Він доступний на iOS і Android.
"Більшість додатків для знайомств концентруються на зовнішності. Але провівши невелике дослідження, я дійшов висновку, що програмісти шукають розумних партнерів", - каже Авад.

Користувачі бачитимуть маленьку іконку з фото, а профілі висвітлюватимуться за близькістю розташування.

Реєструватись на сайті знайомств потрібно через GitHub. У профілі потрібно вказати ім'я, вік і коротку інформацію про себе, а також зазначити яким технологіям надаєте перевагу, наприклад React або Angular. Можна буде вказати свою стать і стать потенційного партнера. А також вписати ділянку коду, яким ви можете пишатися - саме по ньому вас оцінюватимуть в додатку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні