Маруся Звіробій йде на довибори в Раду від ЄС

0
4
Маруся Звіробій йде на довибори в Раду від ЄС
Українська волонтерка, контрактниця ЗСУ, інструктор навчального центру Десантно-штурмових військ Маруся Звіробій (Олена Самбул) стане кандидаткою від партії “Європейська Солідарність“ на довиборах народного депутата у 87-му окрузі на Івано-Франківщині.

Про це повідомила пресслужба партії.

За словами лідера “ЄС“, п’ятого президента Петра Порошенка, офіційно виборчий процес ще не стартував, однак кандидатуру Звіробій підтримують і партійці, і волонтери, і ветеранське середовище.

Своєю чергою, Маруся Звіробій зазначила, що готова стати до лав “парламентського спецназу“ “Європейської Солідарності“.

“Зараз я вимушена йти далі, тому що я не бачу іншого інструментарію, аби впливати на ситуацію, яка складається в державі. З “Правого Сектору“ я пішла в десантники, тому що це була можливість отримати більше ресурсів, навчити і опікуватися більшою кількістю бійців, зробити більше якісної роботи.

Зараз моя мотивація аналогічна – я хочу зробити більше для цієї держави, мати більше ресурсів впливу. Оскільки я бачу своїх ворогів, ніколи не випускала їх з свого фокусу, і я можу опікуватися більшою кількістю особового складу“, – сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні