--> Обрали "Людину року" за версією Time | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обрали "Людину року" за версією Time

0
1
Обрали "Людину року" за версією Time
Новообраний президент Америки Джо Байден і наступна віцепрезидентка США Камала Гарріс отримали звання "Людина року" за версією журналу Time.

Про це повідомили на сайті видання.

Байден "був названий 46-м президентом Сполучених Штатів під час історичних і безпрецедентних виборів", а тому журнал ставить колишньому віцепрезиденту країни в заслугу те, що він набрав найбільшу кількість голосів в історії США, побивши на президентських виборах у листопаді рекорд 44-го глави держави Барака Обами.

Журнал оголосив короткий список претендентів на це звання. Крім Байдена, там були чинний президент США Дональд Трамп, співробітники системи охорони здоров'я на чолі з головним інфекціоністом Америки Ентоні Фаучі, а також учасники руху за расову справедливість.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні