Стало відомо, скільки отримуватиме голова Волинської облради

1
0
Стало відомо, скільки отримуватиме голова Волинської облради
На сесії облради 10 грудня підтримали проєкти рішень:

- Про встановлення умов оплати праці голові обласної ради;

- Про встановлення умов оплати праці першому заступнику голови обласної ради;

- Про встановлення умов оплати праці заступнику голови обласної ради.


Таким чином голова обласної ради матиме посадовий оклад у розмірі 19360 гривень, як передбачено штатним розписом та надбавку за вислугу років в розмірі 15 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Також голові облради платитимуть надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Окремо здійснюватиметься щомісячне преміювання голови обласної ради у розмірі 75 відсотків до посадового окладу за фактично відпрацьований час та виплачуватиметься йому матеріальна допомога на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальна допомогу на вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Перший заступник голови обласної ради матиме посадовий оклад в розмірі 16940 гривень. Заступник голови обласної ради - посадовий оклад в розмірі 15125 гривень. Також заступники матимуть надбавку за вислугу років і щомісячне преміювання у розмірі 75 відсотків до посадового окладу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіотизм українських реалій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні