У Луцьку завершуються ремонтні роботи у дворах та на тротуарах міста. ФОТО

0
0
У Луцьку завершуються ремонтні роботи у дворах та на тротуарах міста. ФОТО
Під час інспекції міський голова Ігор Поліщук оглянув об'єкти, де проходять роботи з благоустрою. Як написав очільник міста, завершується капремонт двору по вул. Коновальця, 1, 1а, 1б. Двір був у жахливому стані. Після дощу неможливо було дійти до під'їздів. В межах реалізації проекту облаштуємо невеликий сквер з будинком, пише Волинь UA.

Завершується капремонт тртуарів парної сторони пр. Молоді з облаштуванням велодоріжок та невеличкого скверу на розі пр. Молоді та пр. Відродження.

Завершується капремонт прибудинкової території по вул. Щусєва, 18. До ремонту це був один з найгірших дворів у місті.

Триває капремонт тротуару по частині пр. Відродження в частині, де проводилась ліквідація пориву на мережі. Відтак довгий час мешканці терпіли незручності й були змушені ходити по болоту й щебіню.

Завершується облаштування нового світлофорного об'єкту на проблемному аварійному перехресті пр.Відродження-вул.Ветеранів-вул. Писаревського.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні