Волинські прикордонники 40 разів відмовились, а 5 разів таки взяли хабаря

0
-2
Волинські прикордонники 40 разів відмовились, а 5 разів таки взяли хабаря
З нагоди міжнародного дня боротьби з корупцією в Луцькому прикордонному загоні підсумували результати проведення антикорупційних заходів, повідомили Волинь24 у Луцькому прикордонному загоні.

Крім бесід та доведення вимог антикорупційного законодавства персоналу, протягом поточного року охоронці кордону здійснювали моніторинг громадської думки, проводили соціологічні дослідження, а також інформували громадськість.

З початку 2020 року волинські прикордонники більше 40 разів відмовлялися від неправомірної грошової винагороди. Загальна сума коштів, яку подорожуючі пропонували охоронцям кордону за «вирішення питання» склала майже 40 тисяч гривень (в т.ч. у еквіваленті іноземних валют).

Для подальшого прийняття правових рішень, стосовно усіх хабародавців, у встановленому порядку прикордонники інформували співробітників Національної поліції.

Поряд з цим мали місце і випадки вчинення протиправних дій з боку окремих військовослужбовців. Так, у 5 випадках було затримано прикордонників, які можливо причетні до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст.368, 369 КК України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні