Фарбування волосся: як правильно вибрати фарбу?*

1
3
Фарбування волосся: як правильно вибрати фарбу?*
Для того, щоб виглядати природно, жінкам слід вибирати тони, які відрізняються від початкового кольору волосся не більше ніж на пару відтінків.

Варто враховувати, що занадто темні кольори, додають жінкам зайві роки, і підкреслюють вікові особливості шкіри. Також жіночої статі після сорока не рекомендується фарбувати волосся в занадто яскраві або руді тони, так як шкіра буде виглядати втомленою і блідою, про це пише «Миколаїв.INFO».

Який колір фарби вибрати?

Щоб не помилитися у відтінку, що підбирається фарби, необхідно знати наступні правила:

  1. Жінкам, чиє обличчя часто червоніє, краще уникати рудих і червоних тонів, інакше шкіра обличчя буде зливатися разом з волоссям. Варто вибирати більш нейтральні і природні кольори фарби: русявий, попелястий і інші.
  2. Відтінки платинового блонда або, навпаки, чорного або синьо-чорного не підійдуть жінкам у віці і з веснянками на обличчі. Дані кольори тільки вкажуть недоліки і дефекти шкіри. Підійдуть вони тільки молодим дівчатам, з ідеальною шкірою.
  3. Власницям холодних відтінків шкіри відмінно підійдуть кольору: каштановий, коричневий, червоне дерево, блонд або чорний.

  4. У випадках, якщо особа пшеничного кольору, слід звернути увагу на фарби відтінків: імбирний, шоколадний, темно-каштановий, мідний. Більш холодні тони додадуть шкірі сильну безбарвність.

  5. Жінкам з блідим тоном особи варто поекспериментувати з кольором волосся, так як відтінки під до нього підходять багато. Потрібно лише вибрати той, який буде вдалий за всіма критеріями.

  6. Яскраво-червоні і каштанові тони фарби для волосся відмінно підійдуть жінкам, які мають жовтуватий колір шкіри. Але варто уникати відтінків з "жовтизною" або рудих.

  7. Жінкам, з рожевим кольором шкіри можуть вибрати будь-якої вподобаної відтінок. Але варто пам'ятати, що більш природні тони завжди виглядають більш виграшно.



Як підібрати відтінок волосся, виходячи з кольору очей?

Більш вишукано виглядають дівчата, чий колір волосся поєднується не тільки з шкірою, а й очима. Тому правильна комбінація тони фарби, шкіри та очей зроблять образ закінченим і елегантним.


  • Для власниць світлих тонів шкіри і очей підійдуть блондинисті, попелясті та інші світлі кольори фарби.

  • При смаглявою шкірі і темних кольорах очей не варто фарбувати волосся занадто світлою фарбою.

  • Блакитні і зелені очі із середнім тоном шкіри краще вибрати відтінки шатен або блонд.

  • З шкірою світлою або злегка смаглявою, стилісти радять вибирати тільки блондинисті і темні тони. Варто забути про рудих і червоних відтінках фарби.



Жінкам чиє волосся мають не більше 30% сивини варто вибирати відтінки фарби, на один або два тони світліше натурального. У випадках, коли сивини на голові велика частина, то слід зупинитися на квітах ближче до попелястому і блонд, це допоможе рідше підфарбовувати волосся.

Широкий вибір різних фарб для волосся на сайті: https://naturel.ua/catalog/kraska_dlya_volos/

У магазині представлена велика кількість одноденних фарб для волосся, які допоможуть вам підібрати оптимальний колір волосся.

Вибирати відтінки для волосся стоїть, не спираючись на модні тенденції і новинки, а на індивідуальні особливості. Тільки в цьому випадку, образ буде вдалим і досконалим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти, де ваша професійна совість, СХАМЕНІТЬСЯ!!!
Хто ж це перекладав?! Треба перечитувати після комп'ютнрних перекладів - це знають навіть школярі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні