У власному будинку застрелили кримінального авторитета. ФОТО

1
-7
У власному будинку застрелили кримінального авторитета. ФОТО
Поліцейські розслідують обставини вбивства жителя Трускавця.

8 грудня, близько 13.00 у поліцію надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території одного з домогосподарств у місті Трускавець, в альтанці, він виявив тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.



За вказаною адресою негайно виїхали працівники спеціалізованого відділу слідчого управління та оперативники управління карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в області грудей. Особу загиблого встановлено - ним виявився 50-річний житель міста. Як повідомив Трускавецький вісник, застреленим виявився кримінальний авторитет 1990-х років Зіновій П., 1970 р.н., на прізвисько "Бзік".



Проводиться досудове розслідування, тривають комплексні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення особи та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить не такий він вже авторитет був..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні