--> Повідомили, до якої години в Луцьку ще їздять маршрутки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, до якої години в Луцьку ще їздять маршрутки

2
-6
Повідомили, до якої години в Луцьку ще їздять маршрутки
У Луцьку маршрутки курсують до 22:30 години. Однак транспортні засоби починають з’їжджати з рейсів після 21:00 години.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов в ефірі Громадського інтерактивного телебачення, інформує ВолиньПост.

За словами Степанова, транспортні засоби починають з’їжджати з рейсів після 21-ї години. Утім, за його словами, на кожному маршруті мусить бути декілька автобусів, які курсують до 22:30.

«Якщо, наприклад, десять транспортних засобів на маршруті є, то вони по одному сходять, і цей період тягнеться до 22:30», – розповів він.

Володимир Степанов також додав, що у вечірні години лучани можуть слідкувати за рухом автобусів у додатках «СіtyCard» та «CityBus».

«Тим більше, що на сьогодні у нас система GPS працює досить пристойно. Водій не має можливості відключити його, як це було в попередні часи. Тобто ми бачимо будь-який автобус, який є на маршруті. Але якщо його немає, то пасажир сам буде знати, як йому вчиняти в тій, чи іншій ситуації. А так у нас GPS працює: видно всі тролейбуси, автобуси», – пояснив Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай не обманює, маршрутка 3 з 20.10 чекали більше години, не було вже, дзвонили на 15-80 взнати чи буде, там немає зв'язку з диспетчерами перевізника, і довелося з дітьми з Струмівки по бездоріжжю іти до проспекту Відродження, безлад в безвладдя!
Відповісти
Яка суть цієї новини? Те що вони з'їжають з рейсів це вони порушують графік чи ні? Буде за це якесь покарання чи ні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні