Ястремська, без проведення конкурсу, стала "Міс Україна Всесвіт-2020". ФОТО

0
-3
Ястремська, без проведення конкурсу, стала "Міс Україна Всесвіт-2020". ФОТО
Володарку звання "Міс Україна Всесвіт-2020" цьогоріч обрали без проведення традиційного конкурсу.



Рішенням глави конкурсу Анни Філімонової титул передали "I Віцеміс Україна Всесвіт-2019", киянці Єлизаветі Ястремській, повідомили представники оргкомітету, пише gazeta.ua.

"Провівши консультації з нашими партнерами із Miss Universe (США), ми прийняли єдине вірне рішення у цьому році - відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі", - йдеться у офіційній заяві.



27-річна Ястремська торік здобула перемогу в міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019. А у 2021-му представить Україну в Америці, тож минулорічна переможниця Анастасія Суббота передала корону наступниці.



Ястремська - власниця бренду вечірніх суконь, активно займається спортом, а також володіє англійською, французькою і вивчає німецьку. Красуня народилася в багатодітній родині.

Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Управління персоналом і маркетинг".
Потім закінчила школу телеведучих, працювала моделлю і встигла побувати на сторінках кількох відомих журналів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні