У Криму запасів води залишилось лише на тиждень

3
1
У Криму запасів води залишилось лише на тиждень
Запасів води для найбільших міст тимчасово окупованого Росією Криму залишається критично мало. Так, приміром в Аянському водосховищі, яке постачає водою Сімферополь, запасів залишилося приблизно на тиждень.

Така ж критична ситуація у курортних Ялті, Алушті, Євпаторії. Про це пише "Дождь", пише 24 канал.
Сімферополь наразі забезпечується водою з підземних джерел.

Через посуху природні водоймища обміліли, що і призвело до нинішньої кризи. Крім Сімферополя, вона торкнулася і курортів, наприклад, – Ялти, Алушти і Євпаторії. Там ситуація менш напружена, ніж в Сімферополі, проте з кожним днем ​​вона погіршується,
– пише російське ЗМІ.

Зауважимо, що 7 грудня так званий глава компанії "Вода Криму" Володимир Баженов заявив, що води в Аянському водосховищі, яке живить Сімферополь, вистачить на 8 днів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єслі в кранє нєт води значіт випілі жиди...
Відповісти
Як у кранi нема води , то знамо перекроили рагулi
Відповісти
Не треба тут всім розказувати, що винна одна тільки Росія, яка зараз заграбастала Крим. Я особисто починаючи з 1980 року та до тої пори, коли Крим був ще у складі України їздив через рік два у той самий Крим відпочивати. І скажу вам чесно, кожного разу коли перебував там 10-15 днів, то добряче на своїй шкурі відчував нестачу як питної води так і води для того, щоб було після солі та піску помитися. Пам'ятаю, як постійно приходили після пляжу і сиділи дві або три години мучились після морської солі на тілі та чекали, коли дадуть воду. А ви пишите тут всіляку єрунду: води на півострові як не було раніше, так немає її і зараз.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні