Ковельчанин вдарив ножем співмешканця своєї матері

0
-4
Ковельчанин вдарив ножем співмешканця своєї матері
У п’ятницю, 4 грудня о 22-й годині в хірургічне відділення Ковельської центральної районної лікарні госпіталізували 52-річного ковельчанина. У нього медики діагностували ножове поранення у живіт. Лікарі одразу ж повідомили про інцидент поліцію.

Слідчо-оперативна група встановила, що пригода трапилася у місті Ковелі за місцем проживання потерпілого.

Як розповіли у Ковельському відділі поліції Волинської області, увечері, під час спільного вживання алкогольних напоїв, між потерпілим та сином співмешканки, виникла сварка. Під час суперечки молодик кухонним ножем вдарив чоловіка в живіт. Його госпіталізували у місцеву лікарню.

Працівники ковельського відділу поліції оперативно затримали 35 – річного зловмисника в порядку статті 208 КПК України. Наразі судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном 60 діб.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні