5 волинських підприємств - лідери національного рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019»

0
-2
5 волинських підприємств - лідери національного рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019»
Переможцями Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019» стали 5 волинських підприємств. У переліку лідерів національного рівня - відомі на Волині та за межами області фірми з бездоганною діловою репутацією, повідомили Волинь24 у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області.

Переможцем національного рейтингу в галузі промисловості стало ПРАТ "Нововолинський ливарний завод", у галузі медицини – санаторій «Лісова пісня».

Представники ТОВ «Телемережі України» - переможець в номінації «Інформація та телекомунікація».

ТОВ «Холодтехсервіс» - переможець у номінації «Торгівля».

ТОВ «Теріхем Тервакоскі» - переможець у номінації «Промисловість».

Щоб отримати перемогу у всеукраїнському рейтингу представники волинського бізнесу пройшли ретельний відбір на регіональному рівні.

Переможцями регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019» загалом стали 9 представників волинського бізнесу. Окрім вище згаданих, це також АТ "Волиньгаз", ТЗОВ "Павлівський пивзавод", ТЗОВ "Житлобуд-2", ТОВ "Сільва транс уа".

Рейтинг сумлінних платників податків заснований ще у 2011 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні