--> Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12

1
-1
Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12
Користувачі iPhone 12 з перших же днів продажів нових смартфонів Apple скаржаться на сильно дратівливу проблему – бездротова зарядка працює нестабільно і може відключатися в самий невідповідний момент. Єдине, що радує в цьому випадку, так це те, що Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12.

Повідомляє Айтех.

На даний момент відомо, що перезавантаження смартфона рятує, але тільки на час – через день або два проблема з відключенням зарядки повертається. На ситуацію звернув увагу автор ресурсу 9to5Mac, сам зіткнувся з нею і виявив в мережі безліч аналогічних скарг від побратимів по нещастю.

Один з читачів 9to5Mac повідомив, що зумів отримати відповідь від офіційного представника компанії Apple в службі підтримки в онлайн-чаті. Співробітник Apple підтвердив, що компанія знає про існування проблеми і вже працює над її виправленням. Судячи з відповіді співробітника, проблема з бездротовою зарядкою буде вирішена в найближчому оновленні iOS.
Теги: Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на тій зарядці воду ніхто не пробував гріти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні