--> У Луцькій райраді - 7 фракцій. ПЕРЕЛІК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцькій райраді - 7 фракцій. ПЕРЕЛІК

0
0
У Луцькій райраді - 7 фракцій. ПЕРЕЛІК
У Луцькій районній раді утворили сім фракцій.

Це відбулося у п'ятницю, 4 грудня, під час першого сесійного засідання.

Фракцію "Громадянський Рух "СВІДОМІ" очолив Юрій Циганюк (п'ять депутатів). Фракцією "Аграрна партія України" керуватиме Ігор Члек (п'ять депутатів). Головою фракції "СВОБОДА" обрали Миколу Романюка (шість депутатів). Фракцію "Батьківщина" очолила Тетяна Павлова-Багрійчук (сім депутатів), а "Слугу народу" – Юрій Бондарук (вісім депутатів).

Разом із цим фракція "Європейська солідарність" обрала головою Інну Бас ( дев'ять депутатів), а "За майбутнє" – Петро Олешко (14 депутатів). Детально з переліком депутатів можна ознайомитися тут.

Своєю чергою співзасновник "Громадянського Руху "СВІДОМІ" та депутат Луцькради Тарас Шкітер, який прийшов до райради підтримати колег, зазначив, що хоча їхня команда у цих стінах не дуже велика, проте – дієва та професійна.



"Очільник фракції Юрій Павлович Циганюк – це людина, яка має досвід депутатства у Луцькій міській раді та роботи у виконавчому комітеті. Це досвідчений фахівець, який разом з іншими членами команди, буде захищати інтереси всіх жителів Луцького району. Сьогоднішня сесія доводить, що наші люди дійсно компетентні: вони задають питання, беруть участь в обговоренні та показують позицію по кожному пункту порядку денного", – сказав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні