--> Чому у Луцьку виростають багатоповерхівки в приватному секторі? ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому у Луцьку виростають багатоповерхівки в приватному секторі? ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ

4
7
Чому у Луцьку виростають багатоповерхівки в приватному секторі? ВІДЕО, РОЗСЛІДУВАННЯ
Невеликі клапті землі, де трапляється закинутий город чи старенька оселя без господаря – ніби муляють око тих, хто знає справжню ціну квадратних метрів у місті. І все частіше трапляється, що посеред приватних будинків раптово виростають багатоповерхівки.

Чому міська влада дає забудовникам "зелене світло" і змінює цільове призначення всупереч Генеральному плану міста? Дивіться у журналістському розслідуванні.




* * *
Матеріал підготовлено ГО «Бюро журналістських розслідувань «СПЕЦТЕМА» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у межах проекту «Антикорупційний моніторинг земельних рішень Луцької міської ради: розслідування і профілактика». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково збігається з позицією Міжнародного фонду «Відродження»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо міська влада гнила, брехлива і продажна.
Відповісти
Згоден.скрізь одна мразота..Було було,але такогоооо...Ото вже здобулиии
Відповісти
Все має свою ціну, в влада теж!
Відповісти
Бо сама суть влади знецінилась після 2014. Нажаль нинішні злодіїчиновники не розуміють для чого потрібне управління у всіх державних сферах і тому Україна вже перетворилась на аналог сомаліленду. Корупція є скрізь у кожній країні. але коли всі з усіма чиновниками в долі це вже злочине угрупування мафія. І діяти треба як в Італії. Знищити їх з допомогою поліції чи армії. Проте це неможливо поки, адже ця гниль керує всім
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні