--> Разумков прокоментував звільнення Степанова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Разумков прокоментував звільнення Степанова

0
-1
Разумков прокоментував звільнення Степанова
Нардепи активно збирають підписи за відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Водночас спікер Верховної Ради Дмитро Разумков переконаний, що зараз МОЗ не може залишитися без керівника.

Разумков зауважив, що поки не бачив документів з Кабінету Міністрів або подання прем'єр-міністра про звільнення пана Степанова. Про це голова Верховної Ради сказав під час брифінгу, пише 24 канал.

Він додав, що у теперішніх умовах залишити МОЗ без керівника – не є доречним.

"Я не чув про його відставку. Я думаю, що треба діяти збалансовано, тому що сьогодні залишити міністерство без керівника – це точно не варіант", – сказав Разумков.

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль не підтвердив чутки про можливе звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Нещодавно українські ЗМІ почали поширювати інформацію про можливу відставку очільника МОЗ Максима Степанова. Журналісти посилались на власні джерела в Офісі Президента.

Сам Степанов заявив, що не збирається звертати увагу на розмови про його відставку.

"Я вважаю, що нам точно є чим займатися. У нас є конкретні результати по боротьбі з епідемією і всієї пандемією. Так, ми бачимо і говоримо максимально відкрито і чесно про проблеми, які є, і шляхи їх подолання", – наголосив Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні