--> У міській раді Луцька сьогодні вирішували транспортну проблему міста. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У міській раді Луцька сьогодні вирішували транспортну проблему міста. ФОТО

2
0
У міській раді Луцька сьогодні вирішували транспортну проблему міста. ФОТО
За останніх два місяці на маршрути міста Луцька додатково вийшло 12 транспортних засобів. Додалося також два нових тролейбуси. Однак, і цього недостатньо, щоб забезпечити належний довіз пасажирів в години пік, дотримуючись постанови Кабміну, коли перевозити дозволяють лише ту кількість людей, скільки наявних посадкових місць в громадському транспорті. Про це пише ВолиньПост.

Аби знайти спільні точки вирішення цієї проблеми, міський голова Ігор Поліщук зустрівся з перевізниками, - йдеться на сайті Луцькради.

Він зазначив, що нині є величезна напруга серед мешканців нашого міста та населених пунктів з громад, що приєдналися до Луцька, пов’язана з тим, що люди змушені довго чекати транспорт, щоб доїхати до роботи, завезти дитину в садочок чи добратися до школи.

“Сьогодні норма Кабміну про заповнення лише сидячих місць маршруток має таку особливість, що люди, чекаючи транспорт на зупинках, ще більше наражаються на захворювання. На вулиці вже прохолодно, тому довго чекати автобусів небезпечно для здоров’я. Вчора я підписав лист прем’єр-міністру України з обґрунтуванням, чому цього не треба робити, та звернувся з проханням дозволити перевозити в громадському транспорті ту кількість пасажирів, яка передбачена технічним паспортом. Сьогодні о 15 годині буде селекторна нарада усіх міських голів України з Денисом Шмигалем, де ми також будемо порушувати це питання. Адже поліція жорстко реагує на порушення постанови Кабміну та штрафує перевізників”, - сказав Ігор Поліщук.

Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Володимир Степанов звернувся до перевізників з проханням випускати на маршрути максимальну кількість транспорту, яка записана в договірних умовах. Якщо ж є можливість додаткового, то в міській раді підуть їм назустріч та зроблять усе необхідне, щоб на вулицях побільшало маршруток.




Перевізники з розумінням поставились до обговорення непростої теми та намагатимуться піти на зустріч владі та людям. Вже за тиждень на маршрути, які обслуговує ТОВ ВТП “Санрайз”, виїде три великих автобуси. А коли вилікуються від коронавірусу частина водіїв Луцького підприємства електротранспорту, то й тролейбусів на вулицях міста побільшає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майже порожіні їздять - з 10-ї години до вечора...
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/tablicya-zagalno%d1%97-kilkosti-robochix-godin-v-2019-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pdfo-2017-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/yedinij-podatok-v-ukra%D1%97ni-dlya-12-i-3-grupi.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/polskij-kalendar-na-2017-rik-v-polshhi.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/yakogo-chisla-den-batka-v-ukraini-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні