--> Українцеві дали 25 років тюрми в Польщі: вбив 2-х людей заради грошей на секс і наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцеві дали 25 років тюрми в Польщі: вбив 2-х людей заради грошей на секс і наркотики

0
1
Українцеві дали 25 років тюрми в Польщі: вбив 2-х людей заради грошей на секс і наркотики
У Польщі винесли вирок українцеві, який вбив своїх 2-х співвітчизників.

Як повідомляє «Yavp.pl» з посиланням на fakt.pl, подвійне вбивство українців сталося в грудні 2019 року на території розплідника дерев та кущів у місцевості Доброславув неподалік Пулав. пише Волинь UA.

Одному з них зловмисник перерізав горло, а іншому завдав 18 ударів ножем. Обоє убитих мали наступного дня повертатися в Україну.

Слідство встановило, що 37-річний на той момент обвинувачений скоїв тяжкий злочин, бо йому бракувало грошей на наркотики, горілку та повій. Ціна життя 2-х українців виявилася вартою 200 злотих та куртки одного із загиблих.

Докази у справі вбивства були настільки переконливими, що процес, який розпочався кілька тижнів тому в Окружному суді Любліна, закінчився дуже швидко. Судді ухвалили рішення засудити обвинуваченого до 25 років ув’язнення, хоча йому загрожувало навіть довічне.

І це ще не все. За ґратами він має пройти примусове лікування від наркотичної залежності. У вироку також вказано, що вбивця зможе подати заяву про умовно-дострокове звільнення лише після 20 років ув’язнення.

Нагадаємо, що під час затримання українець визнав свою провину, але від пояснень відмовився. Слідство також встановило, що перед подвійним вбивством йому вдалося вкрасти 4 000 злотих в інших співвітчизників, поки ті були на роботі. Всі гроші він встиг витратити на наркотики, алкоголь та повій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні