Під Верховною Радою сутички підприємців з поліцією. ВІДЕО

0
-6
Під Верховною Радою сутички підприємців з поліцією. ВІДЕО
Протести підприємців тривають через введення касових апаратів.

Підприємці вранці 4 грудня знову вийшли на протест під Верховною Радою і перекрили увесь урядовий квартал. ФОПи протестують через впровадження обов'язкових касових апаратів, яке відтермінував днями уряд на рік.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

На протесті кілька тисяч ФОПівців, котрі приїхали з різних регіонів України. Попри те, що Рада погодилася відтермінувати введення касових апаратів, учасники протесту не згодні і вимагають повного скасування законопроєкту.

Наразі, за інформацією парульної поліції Києва, рух перекрито від Кріпосного провулку до Європейської площі, а також виїзд на вулицю Інститутську. На місці у посиленому режимі працює поліція.

"До охорони правопорядку залучено працівників структурних підрозділів поліції і військовослужбовці Національної гвардії України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз'яснювальну роботу", - йдеться в повідомленні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні