--> Хворих набагато більше, ніж у статистиці, - Степанов | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хворих набагато більше, ніж у статистиці, - Степанов

0
2
Хворих набагато більше, ніж у статистиці, - Степанов
Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що в реальності хворих на коронавірус більше, ніж в офіційних даних. У статистику не потрапляють безсимптомні хворі, а також ті, хто отримав псевдонегативний тест на COVID-19. Про це він заявив в ефірі передачі "Народ проти" телеканалу Україна 24, пише Ліга.новини.

"За офіційною статистикою 30% людей, які хворіють, отримують помилковий результат тесту. І цих людей в статистиці не враховують. Звичайно, людей, які хворіють, більше", – підкреслив міністр, додавши, що в офіційну статистику також не потрапляють і безсимптомні випадки перебігу хвороби.

На додаток Степанов зазначив, що проводити масове тестування в Україні не планують. Замість цього передбачається збільшити кількість проведених експрес-тестів на COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні