--> МОЗ: у грудні локдауну не буде | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ: у грудні локдауну не буде

3
0
МОЗ: у грудні локдауну не буде
МОЗ пропонуватиме ввести жорсткий карантин з максимальними обмеженнями, починаючи з перших чисел січня тривалістю на три тижні Про це повідомив міністр МОЗ Максим Степанов.

За словами міністра, наразі є стабільний приріст нових випадків коронавірусної хвороби без різких стрибків.

Міністерство охорони здоров'я України пропонуватиме уряду ввести плановий жорсткий карантин з максимальними обмеженнями, починаючи з перших чисел січня тривалістю на три тижні.

Як повідомляє УНІАН, про це міністр охорони здоров'я заявив під час брифінгу.

"Наразі ми як МОЗ не будемо рекомендувати вводити жорсткий карантин до кінця грудня, адже бачимо стабільний приріст нових випадків коронавірусної хвороби без різких стрибків. І ми можемо стверджувати, що наша медична система повністю витримає те навантаження, яке зараз є у зв'язку з COVID-19", - сказав міністр.

За його словами, у зв'язку з тим, що рівень захворюваності та рівень госпіталізації все одно залишається на достатньо високому рівні, МОЗ бачить необхідність "збити цю хвилю розповсюдження COVID-19 і довести її до мінімально можливих цифр".

"Спираючись на медичні та протиепідемічні показники, ми будемо пропонувати уряду, скажімо так, плановий жорсткий карантин з максимальними обмеженнями, починаючи з перших чисел січня. Вважаємо, що тривалість такого карантину, щоб досягти максимального ефекту повинна бути протягом трьох тижнів", - сказав Степанов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не бідним баригам-здирникам гроші по 8тищ є, а з бідних пенсіонерів трикратно-геноцидно краде пенсії зе-банда зеленського клоуна, які вже голодають на нещасні пенсії нижче-прожиткового мінімуму й помирають немаючи коштів на лікування!!!!! але кому це в голові? ситі рила голодного не розуміють бо їм тільки корпоративні шоу й розваги в голові від жиру крадійства й наживи на нещасті стариків!
Відповісти
Вы реально понимаете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие статьи и мы часто не читаем статьи из первоисточника.
Перебрав множество источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать качественные средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/novi-peredbachennya-pro-donbas/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-cherven-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-na-2019-rik-ukra%d1%97na.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-listopad-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/kalendar-profesijnix-svyat-na-2017-rik-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-na-gruden-2019-roku-po-znakax-zodiaku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні