В Україну на вихідних іде потепління, проте вночі будуть заморозки

0
11
В Україну на вихідних іде потепління, проте вночі будуть заморозки
В Україні вихідними, 5-6 грудня, буде подекуди сонячна погода. Температура повітря місцями досягне 12 градусів тепла, проте вночі на території країни будуть заморозки. Про це повідомляє юа.112 з посиланням на Укргідрометцентр.

У суботу, 5 грудня, на території західних областей вдень температура повітря буде від +4 до +12 градусів, а вночі очікується від +2 до + 4. На території північних і центральних областей вдень буде від -1 до +1, а вночі - від -3 до +1. На території східних областей вдень буде від -2 до 0, а вночі - від 3 до 7 градусів нижче нуля. На півдні вдень очікується від 0 до +7 градусів тепла, а вночі - від -1 до + 5.

У Києві опадів не очікують. Температура повітря вдень буде від -1 до +1 градуса, вночі також буде від -1 до +1 градуса.



У неділю, 6 грудня, на території західних областей вдень температура повітря буде від +4 до +12 градусів, а вночі очікується від +4 до -2. На території північних областей вдень буде від -1 до -4, а вночі - від -8 до -11. На території східних областей вдень буде від 2 до 6 градусів морозу, а вночі - від 9 до 14 градусів нижче нуля. У центральних областях вдень очікується від -1 до +1, а вночі від -5 до -7. На півдні вдень очікується від -1 до +4 градусів тепла, а вночі - від -5 до +1.

У Києві опадів не очікують. Температура повітря вдень буде від -1 до + 1 градуса, а вночі опуститься - до -4 - -6 градусів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні