--> Гороскоп на 4 грудня: що чекає на Стрільців, Раків, Овнів та інші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гороскоп на 4 грудня: що чекає на Стрільців, Раків, Овнів та інші знаки Зодіаку

5
-1
Гороскоп на 4 грудня: що чекає на Стрільців, Раків, Овнів та інші знаки Зодіаку
Гороскоп на п'ятницю, 4 грудня 2020 року, прогнозує для Раків сприятливий період для будь-яких починань. Тельці сьогодні можуть очікувати на грошовий сюрприз.

Про це пише УНІАН з посиланням на slovofraza.

Овен
Візьміть під контроль свої емоції. Ваша поведінка починає насторожувати оточуючих. Зірки радять звернути увагу на свої сновидіння. Підсвідомість вже давно хоче до вас щось донести.

Тілець
Тельці сьогодні мають всі шанси отримати премію або виграти гроші в лотереї. На вас чекає успіх у фінансовій сфері.

Близнюки
Сьогодні в житті Близнюків відпочинку буде мало. Налаштуйте себе на робочий лад. У такому ритмі доведеться працювати весь день.

Рак
П'ятниця для Раків буде сприятливою для нових починань і проектів, проте не поспішайте ділитися ідеями з керівництвом і колегами. Спочатку закладіть міцний фундамент.

Лев
Леви сьогодні можуть насолоджуватися усіма умовами для прояву своїх творчих здібностей. При цьому постарайтеся не виснажувати себе фізичними і моральними навантаженнями.

Діва
Дивіться сьогодні на життя більш реально і прагматично. Закрийте всі незавершені справи, які тягнуться від початку тижня.

Терези
Терезам доведеться сьогодні проявити терпіння і наполегливість у спілкуванні з колегами. Довіряйте своїй інтуїції і намагайтеся уникнути помилок, яких так хочуть ваші конкуренти.

Скорпіон
Сьогодні у Скорпіонів з'явиться можливість істотно вплинути на своє життя і змінити її на краще. Якими методами це необхідно здійснювати-відомо тільки вам. Не забувайте прислухатися до внутрішнього голосу.

Стрілець
Не ризикуйте сьогодні і тримайтеся подалі від граней дозволеного. Є високий ризик неабияк зіпсувати свій авторитет. На шляху до успіху реальною перешкодою може стати ваша лінь.

Козеріг
Простежте за своїми словами, манерами та емоціями. Не робіть поспішних висновків і не долучайтеся до суперечок, якщо вони не стосуються конкретно вас.

Водолій
Водоліїв може чекати неспокійний день. Тримайте під рукою запасний варіант розвитку подій на той випадок, якщо щось піде не так.

Риби
Рибам сьогодні варто налаштуватися на роботу і активне спілкування з оточуючими. Вас чекає насичений день і можливість підняти свій дохід, якщо всі ваші рішення будуть правильними і своєчасними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що , ще хтось вірить в такі казочки?
Відповісти
Вы реально представляете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то лживые статьи и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна свежая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/tretya-svitova-vijna/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/polski-religijni-svyata-v-2018-roci.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/kogda-povysyat-pensii.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/dopomoga-pri-narodzhenni-ditini.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/trudovoj-kodeks-ukrainy.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав большое количество информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/174-pri-ushibax.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/708-lechenie-nevralgii-trojnichnogo-nerva-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-medom/lechenie-pischevaritelnoy-sistemu/119-pri-xronicheskix-zaporax.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні