--> Мінʼюст США подав позов проти Facebook | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мінʼюст США подав позов проти Facebook

0
8
Мінʼюст США подав позов проти Facebook
Міністерство юстиції США подало позов проти Facebook, звинувативши компанію в дискримінації американських робітників.

Інформує Бабель.

Відомство вважає, що Facebook надає іммігрантам нечесні преференції при прийманні на роботу. У позові стверджується, що компанія відмовилася наймати кваліфікованих американців на більш ніж 2,6 тис. посад.

Ці робочі місця, згідно з позовом, дісталися іноземцям з тимчасовими візами. Facebook оскаржив звинувачення, але заявив, що співпрацює з Мінʼюстом. Позов стосується тимчасових віз H-1B, які часто використовуються технологічними компаніями для запрошення у США на роботу висококваліфікованих іноземних працівників.

У Мінʼюсті заявили, що подали позов після дворічного розслідування практики найму в Facebook. «Наше послання однозначно: якщо компанії відмовляють у працевлаштуванні, незаконно віддаючи перевагу власникам тимчасових віз, Міністерство юстиції приверне їх до відповідальності», — заявили у відомстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні