--> Готель віддали на потребу безхатьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Готель віддали на потребу безхатьків

0
3
Готель віддали на потребу безхатьків
У Парижі готель у центрі міста віддали на потреби безхатьків.

У звичайний час готель Avenir Montmartre приваблює туристів виглядом на Ейфелеву вежу, але пандемія COVID-19 відлякала туристів. Замість цього заклад відкрив двері для безхатьків. Його керівництво передало кімнати на рік благодійній організації Emmaus Solidarite, яка тепер використовує їх для розміщення людей, які в іншому разі ночували б на вулиці. Про це пише Reuters.

Якби не кімната в цьому готелі, Ібрагім, прохач притулку із африканської країни Малі, спав би на кухні ресторану, де він час від часу працює. Або на вулиці.

"Коли приїхав у Париж, нікого не знав. Ночував у тимчасових приміщеннях, іноді спав на кухні або біля сміттєвого бака. Іноді знаходжу невелику роботу, заробляю 30-50 євро, і знову виходжу на вулицю. Коли маю гроші, то плачу за ніч у хостелі, яка коштує 30 євро. Але не можу так жити весь час", - каже Ібрагім.

В готелі Avenir Montmartre вартість номерів частково покривається за рахунок благодійних коштів. Жителі отримують 3-разове харчування в залі для сніданків готелю. У кожному номері є телевізор і душова кабіна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні