--> СБУ підозрює чиновників у держзраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ підозрює чиновників у держзраді

2
-1
СБУ підозрює чиновників у держзраді
Служба безпеки України проводить обшуки в державному концерні «Укроборонпром» та компанії «Укрспецекспорт» через підозру у державній зраді.

Пише Бабель.

Правоохоронці вважають, що «Укрспецекспорт» штучно залучив посередницьку іноземну компанію, що призвело до «можливої втрати Україною ринків озброєння в окремих країнах азійського регіону, гальмування діючих контрактів ДК «Укрспецекспорт», а також створення перешкод для укладання нових зовнішньоекономічних контрактів».

За попередніми оцінками, завдана шкода державним інтересам становить близько $100 мільйонів. Кримінальне провадження порушено за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу. СБУ вважає, що посадовці діяли в інтересах однієї з країн Південної Азії на шкоду обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/secro
Відповісти
А того хто примусив військо відступити ні в чому не підозрують?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні