Судитимуть волинянина: через ревнощі побив сусіда і вбив дружину

0
-9
Судитимуть волинянина: через ревнощі побив сусіда і вбив дружину
До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 41-річним жителем села Берегове, Рожищенського району легких тілесних ушкоджень знайомому та тяжких тілесних ушкоджень дружині, що призвели до її смерті .

Слідство вважає, що 07 жовтня 2020 року нетверезий чоловік у розпал пиятики у власній оселі через ревнощі кілька разів ударив знайомого та жорстоко побив дружину. Жінка померла, повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Зловмисника затримали правоохоронці. Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину, котрий перебуває під вартою, постане перед судом.

За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні