--> Чоловік вбив сусідку кочергою по голові через пачку цигарок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік вбив сусідку кочергою по голові через пачку цигарок

0
-1
Чоловік вбив сусідку кочергою по голові через пачку цигарок
Чоловік 1 грудня звільнився з міст позбавлення волі. Злочин скоїв у стані алкогольного сп’яніння. Жінку з травмою голови у коридорі власного домоволодіння виявила сусідка. Про це повідомляє місцева поліція, пишуть Надзвичайні Новини.

За адресою негайно виїхали керівництво відділу Харківського відділу поліції та слідчо-оперативна група. Дві години знадобилося поліцейським для затримання зловмисника.

Нападником виявився 56-річний житель Луганської області, який звільнився з місць позбавлення волі 1 грудня поточного року. Зловмисник зізнався у скоєному.

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що 2 грудня близько 11:00 підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до 68-річної жінки, яка торгувала цигарками за місцем мешкання. Коли потерпіла до нього вийшла, він її штовхнув, наніс декілька ударів по голові металевою кочергою, яка лежала поруч. Внаслідок отриманої травми постраждала померла на місці. Зловмисник обшукав житло пенсіонерки і забрав гроші та тютюнові вироби.

Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187( розбій) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні