Міністр культури закликав громадян провести вихідні в кіно, театрах і ТРЦ

1
-10
Міністр культури закликав громадян провести вихідні в кіно, театрах і ТРЦ
Міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко закликав громадян провести найближчі вихідні в театрах, кіно і торгових центрах, оскільки в суботу та неділю вже не буде діяти карантин вихідного дня.

Про це глава Мінкульту написав на сторінці в Facebook.

"Уже з суботи можна знову подивитися спектакль у театрі, познайомитися з експозиціями музеїв, послухати оперу, насолодитися концертом у філармонії або подивитися фільм в кінотеатрі, не відкладати спортзал на понеділок, зустрітися на каву з друзями в кафе чи ресторані, піти в торговий центр і знайти собі там справа для дозвілля, і ще багато потрібних речей, за якими всі ми встигли скучити ", - зазначив міністр.



"Зробіть паузу в доставках додому, відмовтеся від спокуси залишитися під теплою ковдрою, надягайте маски, беріть антисептики і вперед назустріч цікавим вихідним. Сплануйте їх прямо зараз", - написав він, закликавши підтримати сферу "придбаним квитком, абонементом або кавою".

Ткаченко запевнив, що установи культури дотримуються карантинних обмежень, тому їх відвідування не несе небезпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ковідний карантин вже скасували через відсутність вірусу? Класно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні