Дві смерті і п'ятеро травмованих у ДТП в Струмівці: водія судитимуть

0
7
Дві смерті і п'ятеро травмованих у ДТП в Струмівці: водія судитимуть
До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП 22-річним жителем села Гаразджа, яке привело до спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості п’яти потерпілим та смерті двох осіб. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

У вересні поточного року мешканець Луцького району, керуючи автомобілем марки «MERCEDES-BENZ E320» на автодорозі сполученням «Устилуг-Луцьк-Рівне», перевищив швидкість у населеному пункті села Струмівка та зіткнувся з попутнім авто марки «MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI».

Як повідомляло видання Волинь24, У результаті ДТП постраждали шість пасажирів та водій автомобіля марки «MERCEDES-BENZ VITO 110 TDI». Серед пасажирів були 16-річний та 11-річний жителі Луцького району, які отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину постане перед судом.

За порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження, тяжкі тілесні ушкодження, а також загибель кількох осіб, санкцією ч. 3 ст. 286 КК України передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні