Назвали отримувачів найбільших зарплат на Волині

4
8
Назвали отримувачів найбільших зарплат на Волині
На Волині у третьому кварталі 2020 року найвищі заробітні плати отримували керівники та працівники лісових господарств і державних підприємств.

Про це Волинь24 повідомили у пресслужбі ГУ ДПС в області.

Упродовж цього періоду середня зарплата у лісгоспах склала 11,2 тисячі гривень. Держуправлінці заробляли в середньому по 10,1 тисячі гривень. Високі зарплати також отримували працівники державних підприємств – орієнтовно 9,7 тисячі гривень.

Податківці кажуть: середня зарплата у бюджетній сфері на Волині загалом склала 8,3 тисячі гривень. Працівникам комунальних підприємств виплачували середню зарплату – 8,2 тисячі гривень, а працівникам приватних і колективних підприємств – 7,2 тисячі гривень.

Середня заробітна плата на Волині у третьому кварталі 2020 році склала 7,6 тисячі гривень. Зарплату, що перевищує мінімальний рівень, отримували понад 155 тисяч волинян, а менше мінімалки – 20,5 тисячі волинян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В бюджеті більші.Особливо в бібліотекарів-цес ставка 8 тисяч, ще є 4 доплати по 50 проц.За що?Граються,читачів нема,скільки треба намалютєь.На масових заходах сидять самі працівники бібліотеки,бо ж читачів нема.А самих бабліотекарів 100.Головне в інеті піаряться,працюють в поте лица.
Відповісти
А де тут високі зарплати?
Відповісти
Ви хочете сказати, що це високі зарплати?
Відповісти
Працівникам лісової галузі можна взагалі не давати заробітної плати, вони вже набагато років вперід вирізали нашими лісами свої кошти. Для цих працівників потрібно нормальне слідство влаштувати і дати не по 10 років а по 11!!! Щоп подумали скільки шкоди завдали! Щоб діда їхнім було стидно що за вироків наплодили. Нагло винищують ліси і заце винагороду давати? Від 11 років це для їх буде сама краще підвищення заробітної плати !!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні