35-річний бодібілдер взяв шлюб із секс-лялькою

11
17
35-річний бодібілдер взяв шлюб із секс-лялькою
Минулого тижня У Казахстані трапилась досить неординарна для цієї країни подія: 35-річний бодібілдер Юрій Толочко, якого багато користувачів Мережі називають «двоюрідним братом Коннора МакГрегора», вирішив (ймовірно, під впливом «згубного Заходу») одружитися на гумовій жінці Марго.

Про це з посиланням на vkurse.kz пише голос.ua.



Півтора року тому Юрій оголосив, що у нього роман з чудовою жінкою, і показав її в Instagram. Обраниця і правда виглядала чудово - ідеальна фігура, пропорційне обличчя, гарне волосся.

Все б нічого, але тільки Марго - секс-лялька.

Багато місяців Толочко не розлучався з гумовою подругою: їх зустрічали в ресторанах, клініках, аеропортах. Юрій із задоволенням розповідав про щасливе життя з обраницею і показував кадри спільних трапез і тренувань. І нарешті в кінці минулого року бодібілдер оголосив, що зробив Марго пропозицію і вона погодилася.



На жаль, спочатку свято довелося переносити через пандемію, а потім Юрія побили під час мітингу трансгендерних людей в Алмати.

Там Толочко, який називає себе пансексуалом, постав у своєму альтернативному образі - «сестри Аманди». Для того, щоб перевтілитися в неї, гора м'язів надягає жіночий одяг і перуку. Такого виклику казахстанські трансфоби не прийняли, і чоловікові, незважаючи на його відмінну фізичну підготовку, сильно дісталося від хуліганів.

Але в кінці листопада, коли синці на обличчі нареченого зажили, весілля нарешті відбулася. Про це повідомив в своєму Instagram сам щасливий чоловік гумової жінки. Юрій показав кадри з торжества, де можна розгледіти і реєстратора, і гостей, і частування, і інші атрибути традиційного одруження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожен дуріє по своєму... Діти в них теж гумові будуть?
Відповісти
Повний придуркульоз.Мізки відсутні.
Відповісти
хай резину шпарить ,ніж маніаком стане ))
Відповісти
як можна назвати придуркульозом людину яка заробляє на Вас гроші? чи читаєте чи дивитеся такий шоубіз, а він від цього отримує купу вашого бабла.
Відповісти
Каким это образом он получает мое бабло?)
Відповісти
Краще не скажеш!!!
Відповісти
скажіть будь ласка,а Пащенко особисто відбирає матеріали для ресурсу чи проблеми із психікою лише у редактора?
Відповісти
А для чого це нам?
Відповісти
Дебілізм ,хто буде продовжувати рід людський.
Відповісти
Придурок!!!
Відповісти
Резину потрібно змінювати на зиму)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні