--> У Німеччині викрили угрупування неонацистів, які хотіли повернути гітлерівський режим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Німеччині викрили угрупування неонацистів, які хотіли повернути гітлерівський режим

0
-2
У Німеччині викрили угрупування неонацистів, які хотіли повернути гітлерівський режим
Німецький уряд викрив діяльність неонацистського угрупування Wolfsbridage 44 та заборонив рух на території Німеччини.

1 грудня, у вівторок, провели обшуки в будинках 11 членів організації, повідомило видання The Guardian.

У рейді брало участь 180 поліцейських, які вилучили кошти і ультраправі пропагандистькі матеріали. Також правоохоронці знайшли ножі, мачете, арбалет і багнети. У будинках членів угрупування знаходились свастики та прапори Третього рейху.

За словами міністра внутрішніх справ Німеччини Горста Зеєгофера, члени Wolfsbridage 44 (з нім. -"Вовча бригада 44") мали намір відродити нацистський режим.

"Кожен, хто бореться проти базових цінностей нашого вільного суспільства, зіткнеться з рішучою реакцією нашого уряду. У цій країні немає місця для організації, що сіє ненависть і працює над відродженням нацистського режиму", - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні