Лучанин спалив авто через ревнощі

0
4
Лучанин спалив авто через ревнощі
Ківерцівський районний суд обрав для 35-річного мешканця Луцька, підозрюваного в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Слідство встановило, що уночі 4 листопада 2020 року чоловік приїхав до будинку в Ківерцях та через ревнощі облив бензином і спалив автомобіль "FORD TRANSIT CONNECT", спричинивши його власнику майнову шкоду на суму 147 000 гривень.

Зауважимо, що зловмиснику у межах іншого кримінального провадження оголошено також про підозру у вчиненні крадіжок із проникненням у приміщення, викрадення документів та заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю (ч. 3 ст.185, ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст.357, ч.2 ст.345 КК України).

Наступні 60 днів чоловік перебуватиме під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні