Шведка 28 років тримала сина під замком - ЗМІ

0
-1
Шведка 28 років тримала сина під замком - ЗМІ
Мати забрала свого сина зі школи на самому початку сьомого класу, після чого більше не випускала його на вулицю.
У Швеції 70-річна мешканка Стокгольмського регіону позбавила свободи свого 12-річного сина майже на три десятиліття. Про це в понеділок, 30 листопада, повідомила газета Expressen.

Зазначається, що поліцію сповістила родичка сім'ї. Вона оглянула квартиру, коли жінку похилого віку забрали в лікарню. В одній з кімнат член сім'ї виявила до смерті переляканого чоловіка з беззубим ротом і ногами, вкритими виразками і саднами, який ледь міг стояти і відповідати на питання.

У лікарні стан чоловіка оцінили як важкий.

За даними видання, мати забрала свого сина зі школи на самому початку сьомого класу, після чого більше не випускала його на вулицю. Жінка переконала йому, що всі навколо хочуть їм зла. Причиною такого поводження стала важка подія в родині. Яка саме - поліція поки не з'ясувала.

Правоохоронці затримали зловмисницю за підозрою в незаконному позбавленні волі дитини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні