Україна введе санкції проти Австрії?

1
2
Україна введе санкції проти Австрії?
Австрійське архітектурне бюро “Coop Himmelblau” бере участь у побудові оперного театру в окупованому Севастополі. Україна серйозно вивчає питання введення санкцій.

Пише РБК.

Про це заявив посол України в Австрії Олександр Щерба у Facebook.

Дипломат зазначив, що особисто звернувся до директора бюро Вольфа Прікса та спробував переконати його припинити участь у спорудженні оперного театру.

“На початку жовтня я подзвонив директору бюро Вольфу Пріксу і намагався переконати його не руйнувати свою репутацію участю в цій непрямій і в той же час однозначній легітимізації анексії. На жаль, він не прислухався до моїх аргументів. На нинішньому етапі, коли чутки жваво підтверджуються російськими ЗМІ, мені не лишається нічого іншого, як висловити жаль та повідомити архітектора Прікса, що Україна серйозно вивчає питання введення санкцій щодо нього та його бюро", - сказав посол.

Він додав, що Україні поінформує своїх партнерів у всьому світі про інцидент.

Раніше повідомлялося, що європейські лідери планують продовжити економічні санкції проти Росії ще на пів року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колонiя буде санкцii вводити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні