Борги за комункалку зростають

0
5
Борги за комункалку зростають
У неопалювальний період заборгованість за комунальні послуги знизилася на 9,4 мільярда гривень, а в жовтні зросла на 1,8 млрд.

Пише Кореспондент.

У жовтні заборгованість українців за комунальні послуги почала зростати, свідчать дані Держстату.

Так, на кінець місяця заборгованість склала 56,1 млрд грн, що на 1,8 млрд більше, ніж у вересні.

Всього за місяць було нараховано 11 млрд грн, що на 32,5% більше, ніж у вересні (8,3 млрд грн). З них населенням сплачено 9 млрд (81,2% нарахувань).

Як і раніше, найбільше українці винні за поставку і розподіл газу - 22,4 млрд грн, за поставку теплової енергії та гарячої води - 16,7 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення - 5,7 млрд грн, за управління багатоквартирним будинком - 5,1 млрд грн, за поставку і розподіл електричної енергії - 5,1 млрд грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів - 1,1 млрд грн.

Варто зазначити, що за минулий рік борги за комуналку зросли на вісім мільярдів гривень і становили 63,7 млрд. А після закінчення опалювального сезону заборгованість почала знижуватися і за підсумками вересня склала 54,3 млрд грн.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні